Dynamant Group


Dynamant Group AB

 

Dynamant Group har som mål att etablera, förvärva och förvalta specialiserade IT-konsultbolag som är eller har förutsättningar att bli ledande inom respektive verksamhetsområde i Norden. Ingående bolag i koncernen presenteras nedan och mer information återfinns på respektive bolags hemsida.

 

 

 

Dynamant AB– specialister inom komplexa transaktionsintensiva system

 

Dynamant är ett värderingsstyrt IT-konsultbolag med lång och gedigen erfarenhet inom bank, finans, försäkring, transport och logistik.

Arbetsområdet är huvudsakligen i komplexa transaktionsintensiva system integrerat med stordatorn, affärskritiska system, molntjänster, webbaserade mjukvarumoduler och mobila terminaler.

 

www.dynamant.se

 

 

Everdon Security AB– specialister inom brottsutredande- och preventiv IT-säkerhet

 

Everdon Security är en erfaren och stark partner för säkerhetsrelaterade tjänster med fokus på att hjälpa företag och organisationer med känsliga säkerhetsfrågor relaterat till industrispionage och informationsläckor. Konsulterna på Everdon Security har lång och gedigen erfarenhet att hjälpa större publika företag såväl som mindre forsknings – och utvecklingsintensiva teknikbolag.

 

www.everdonsecurity.com

 

Stordatorbolaget AB– IT konsulter med spetskompetens inom stordatormiljö

 

Stordatorbolaget är ett IT- specialist konsultbolag med lång och gedigen erfarenhet inom stordator. Stordatorbolaget tillhandahåller resurskonsulting, konsultrekrytering och förvaltning. Ett av våra specialistområden är migrering från stordator till andra plattformar.

 

www.stordatorbolaget.se

 

 

 

Styrelse

 

Anders Kemmler, Styrelseordförande, anders.kemmler@dynamant.se

 

Patrik Boman, Verkställande Direktör, patrik.boman@dynamant.se

 

Björn Kemmler, Styrelseledamot, bjorn.kemmler@dynamant.se